Reflexoterapie

Reflexoterapie

Desi arta reflexoterapiei era cunoscuta in Egiptul antic, India si China, in Occident. Doctorul William Fitzgerald a observat ca anumite puncte reflexogene din talpi si palme corespund unor zone si organe ale corpului.

Reflexoterapia este o tehnica de tratament care consta in masarea talpilor in zonele corespunzatoare fiecarui organ. Este componenta reflexologiei care se ocupa cu tratamentul prin masaj digital al punctelor reflexe diagnosticate ca fiind sensibile (dureroase). Prin masaj se faciliteaza circulatia sanguina si transportul toxinelor spre organele de eliminare sau detoxifiere.

Folosind cu regularitate reflexoterapia, putem echilibra fluxurile energetice subtile ale organismului prin aceasta imbunatatind functionarea sistemului endocrin si nervos. in acest fel se asigura legatura optima a organismului cu mediul extern, coordonarea si imbunatatirea functionarii organelor interne. Reflexoterapia este un mijloc excelent de combatere a stresului, a depresiilor, a starilor de anxietate si nervozitate, a insomniilor, a instabilitatii emotionale.

Reflexoterapia reface echilibrul energetic subtil al organismului actionând asupra centrilor energetici adeseori obturati, având ca efect imediat reducerea stresului prin inducerea unei relaxari profunde.

Reflexoterapia are rol profilactic, mentinând sanatatea celor care o intrebuinteaza periodic, dar si curativ, ducând la ameliorarea si vindecarea multor afectiuni. Oricine poate apela la reflexoterapie daca intentioneaza sa-si ajute propriul corp sa se mentina intr-o stare de echilibru.

Reflexoterapia ajuta la reducerea stresului acumulat, relaxand diferite zone si ajutand organismul sa functioneze mai bine.

Reflexoterapia este utila in tratarea multor tipuri de afectiuni dintre care enumeram doar câteva:

– Stres, migrene, ameteli, insomnii, oboseala cronica, instabilitate emotionala, depresii, anxietate, atacuri de panica.
– Afectiuni ale coloanei, sciatica, lombosciatica, spondiloze, cifoze, reumatism, artroze, artrite, gonartroza, coxartroza etc.
– Tulburari endocrine: tiroida, paratiroide (caderi de calciu), suprarenale, deficiente de crestere la copii, reglarea ciclului, tulburari de menopauza, osteoporoza (stoparea degradarii masei osoase), disfunctii sexuale (impotenta, frigiditate etc.), tulburari de metabolism, obezitate, diabet.
– Afectiuni digestive: gastrite, enterocolite, colite, ulcer, esofagite de reflux, constipatie, hemoroizi, balonari etc.
– Afectiuni hepato-biliare: litiaza biliara, hipercolesterolemie, bila lenesa etc.
– Afectiuni renale (se elimina nisipul si pietricelele) litiaze, prostatite, enurezis nocturn, edeme (picioare umflate) etc.
– Afectiuni circulatorii: hipo si hipertensiune, arterioscleroza, guta, sindromul mâinilor si picioarelor reci, dureri de picioare.
– Afectiuni ORL: bronsite, rinite, sinuzite, nevralgii, astm etc.
– Crampe musculare, luxatii, entorse, dureri de spate, inflamatii ale tendoanelor etc.

Preturi Reflexoterapie

Pretul pentru o sedinta de reflexoterapie este de 50lei / 30 minute.

Doresti o programare?

Echipa Kineto Help iti sta la dispozitie pentru orice problema pe care o ai. Nu ezita sa ne contactezi pentru o programare la unul din serviciile oferite de noi!