Kineto Help, Aliatul sanatatii voastre

Cine suntem noi?

Noi, echipa de specialisti Kineto Help, suntem sustinatori ai sanatatii voastre si ai echilibrului intre functiile fizice si psihice ale organismului. In acest sens, ne-am propus sa va oferim tot ce este mai bun in materie de servicii medicale, sa va ascultam si sa fim atenti la exigentele voastre, pentru ca in final sa reusim sa stabilim un raport de incredere si de respect reciproc.

Prin serviciile de kinetoterapie, de masaj terapeutic, de relaxare, de gimnastica medicala si de intretinere, incercam sa concretizam mai mult decat un simplu schimb comercial de prestari servicii. Sensibili si atenti la problemele pe care le aveti, va vom ajuta sa va simtiti in largul vostru, atat in compania medicilor terapeuti, cat si in cea a instrumentelor ori a aparatelor medicale.

Cine sunt pacientii nostri?

Priceperea noastra nu cunoaste limite, la fel nici grupele de varsta ale pacientilor nostri care variaza de la cei care abia au deschis ochii in aceasta lume si pana la cei pentru care viata este inca un miracol. Fie ca este vorba despre nou-nascuti sau strabunici, despre sportivi sau manageri de companii, tot ce au in comun micii sau mai marii nostri ”vizitatori” este dorinta de a-si recapata conditia fizica, mobilitatea articulara si musculara, armonia intre energiile mai mult sau mai putin nevazute ale corpului, aflate intr-un echilibru precar.

Sediul nostru ramane accesibil tuturor, atat in ce priveste pretul, cat si ca disponibilitate orara, iar usa noastra, mereu deschisa pacientilor cu ”vechime” deja in campul practicilor de reabilitare motorie, precum si celor in cautarea unei oaze destinate ingrijirii interioare si exterioare a corpului.

Care sunt secretele noastre?

O data ce ne veti trece pragul, atenti fiind la nevoile pe care le aveti, va vom ajuta pas cu pas sa ne descoperiti ”secretele”. Dupa un dialog atent cu fiecare dintre voi, potentiali pacienti sau numai vizitatori, primul nostru gand este sa construim un program kinetoterapeutic personalizat, cu scopul de a va ”usura” de neplacerile fizice si psihice, de tensiune si de stres.

Ce facem pentru asta? Folosindu-ne de cele mai inovative practici de recuperare medicala, neinvaziva, de aparatura medicala de ultima generatie si apeland la cunostintele in permanenta actualizate, vom contribui in mod vizibil si eficient la ameliorarea simptomatologiei dureroase, la tratarea patologiilor de care suferiti, precum si la prevenirea altora. Inca de la prima sedinta de terapie, veti constata o imbunatatire a cadrului clinic al afectiunii de care suferiti.

Care sunt serviciile de care puteti beneficia?

Avand in vedere ca specializarea noastra este kinetoterapia si tinand cont de vastitatea acestei ramuri a medicinii traditionale, cunoscuta inca din antichitate, incercam sa acoperim o cat mai larga sfera de servicii: de la practicile de recuperare psihomotorii, pana la tehnicile de masoterapie pentru relaxare si la sedintele de gimnastica medicala sau pentru intretinere. Pentru informatii detaliate despre fiecare program terapeutic in parte, va invitam sa vizitati pagina dedicata special serviciilor.

Unde ne puteti gasi?

Este timpul sa ne cunoastem mai bine. Daca alegeti varianta online, am creat anume pentru voi acest website, unde fara limite orare sau de spatiu, ne puteti “rasfoi” in voie si descoperi fiecare dintre serviciile pe care suntem dispusi sa vi le oferim. Lasand deoparte mediul online, ne mai puteti gasi live, in Bucuresti, sectorul 4, pe strada Paduroiu, la parterul casei de la numarul 5. Daca veniti cu metroul, suntem la o aruncatura de bat de statia Constantin Brancoveanu.

Pentru orice nelamurire sau informatie suplimentara, puteti apela cu incredere la numerele de telefon sau la adresa de mail de pe pagina de contact. Si pentru ca dorim sa pornim cu dreptul in aceasta colaborare medic-pacient, vom incerca sa va raspundem cat mai punctuali.

Dotare sala

Sala este dotata cu echipamente KETTLER

  • multifunctional Fitmaster, pentru un antrenament diversificat, prezinta bara ondulata si curea de mana/picior pentru exercitii prin cabluri de extindere si scripeti. In cazul exercitiilor, se acopera majoritatea grupelor musculare. Se foloseste pentru tonifierea musculaturii.
  • bicicleta ergometrica Golf R cu scaun orizontal si spatar ajustabil, foarte comoda mai ales pentru persoanele care sufera de afectiuni ale coloanei vertebrale, dar si pentru recuperarea unui traumatism in zona membrelor inferioare.
  • banca abdomene, permite tonifierea musculaturii abdominale
  • banda de alergat Track Motion, cu programe variate de antrenament si posibilitatea ajustarii inclinatiei si vitezei,
  • stepper Montana, indicat pentru stimularea sistemului cardiovascular, dotata cu maner ergonomic care permite schimbarea in siguranta a pozitiei corpului in timpul exercitiului
  • spaliere, indicate pt intinderea musculaturii prin mentinere, tonifiere
  • saltele groase, care inlesnesc executarea comoda a tuturor exercitiilor
  • accesorii Workout, care includ gantere de diferite greutati pentru maini si picioare, benzi elstice, mingii cauciuc de dif circumferinte, disc terapeutic pentru echilibru, bastoane lemn pentru corectarea pozitiei coloanei etc.
  • aparat de terapie combinata: electroterapie si ultrasunete BTL-4820S Combi Topline, Aparat de terapie combinata, doua canale electroterapie, un canal ultrasunete. Touch screen color 4.3″, baza de date incorporata pentru pacienti, ghid de utilizare si enciclopedie on-line. Curent galvanic, diadinamici, Trabert, faradic, neofaradic, stimulare ruseasca, impulsuri de stimulare, impulsuri rectangulare, TENS simetric, asimetric, alternant, interferenta de 2 poli, interferenta de 4 poli, impulsuri triunghiulare, impulsuri exponentiale, impulsuri exponentiale cu crestere, impulsuri combinate, 50 de secvente programabile. Terapie cu ultrasunete in mod continuu sau pulsat, programe prestabilite.